Wat is het verschil tussen een Album Collection en een Wedding Day Collection?
Buiten dat we jullie trouwdag vastleggen bevat een Album Collection altijd een prachtig trouwalbum en een engagement sessie. Willen jullie geen album dan kunnen jullie kiezen voor een Wedding Day Collection die minimaal 4 uur bevat en een online gallery met jullie foto's.
Hoe worden de foto's aangeleverd? beepmusic
Geen DVD’s of een USB stick. Jullie ontvangen jullie eigen prachtige online gallery met jullie hoge resolutie foto's. Jullie kunnen dan al jullie foto's downloaden en delen met vrienden en familie. De online gallery is minimaal een jaar beschikbaar.
Hoeveel foto's krijgen we?
Dit is afhankelijk van de lengte van jullie trouwdag maar jullie krijgen in ieder minimaal 250 foto’s en vaak een veelvoud hiervan.
Gebruiken jullie een shot list?
We leggen altijd alle must have momenten vast zoals de kus, de first look, het tekenen van de akte. Onze ervaring is dat een shot list belemmerd werkt op de creativiteit.
Moeten we jullie te eten geven?
Als we we na 19.00 nog op locatie zijn vinden we het fijn om een crew maaltijd te krijgen. Zo kunnen we ons opladen voor de avond.
Leggen jullie ook bruiloften in het buitenland vast?
Jazeker, we leggen met genoegen jullie bruiloft vast in het buitenland. We houden van reizen en mooie locties. Dus vertel ons alles over jullie trouwdag en we vertellen ons meer over hoe we te werk gaan.

Meer vragen? Contact